| НАЧАЛО  | ЗА НАС  | КЛИЕНТИ  | ЗА КОНТАКТ
 
 
ВИНАГИ ИМА РЕШЕНИЕ    
    ВХОД ЗА КЛИЕНТИ
  ЕИК/Булстат :   
  парола :
  ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА
  РЕГИСТРАЦИЯ КЛИЕНТ

    ПРОДУКТИ
 
  

ФАКТУРИ 2017

  

TRAVELLER 1.0

  

СКЛАД 2015

  

МАТЕМАТИКА 1-3 клас.

  

ФАКТУРИ 2016

  

ФАКТУРИ 2015

  

ФАКТУРИ 2014

  

ФАКТУРИ 2013

  

ФАКТУРИ 2012

  

ФАКТУРИ 2011

  

ФАКТУРИ 2010

  

ФАКТУРИ 2009


    РЪКОВОДСТВА ЗА РАБОТА
 
  

ФАКТУРИ 2017

  

TRAVELLER 1.0

  

СКЛАД 2015


КИРИЛИЗАЦИЯ Windows 10
отстраняване на проблем 'йероглифи', 'маймуница', и т.н.


Въпроси и отговори за : ФАКТУРИ 2013   ЗАДАЙТЕ ВЪПРОС :  

Потребител : 
 
Задайте вашия въпрос тук :   
Въведете числото сто двадесет и три:
Отговор до 24 часа.

   ОТГОВОРИ :  

Въпрос зададен от :Анонимен в : 13:52:51 на 5.7.2016 

Здравейте, използваме лицензирана версия на "Фактури 2013". Искаме да направим архив от който евентуално да можем да възстановим данните в програмата при софтуерен проблем. Никъде в менютата обаче няма бутон "Архивиране". Бихте ли ни казали как да го направим?

  При затворена програма, просто копирайте папката PROSYSTEMS някъде. В случай на проблем можете да възстановите програмата като копирате обратно папката PROSYSTEMS


Въпрос зададен от :Анонимен в : 15:16:5 на 12.5.2016 

Преинсталираха компютъра и се изгуби програмата и фактурите които бяха издадени.Има ли начин да се възтанови?

  Ако преди преинсталирането не сте ги запазили, няма сигурен начин за възстановяване. Можете да опитате със специален софтуер за възстановяване на изтрити файлове но вероятността за възстановяване е минимална.


Въпрос зададен от :karuel в : 9:21:38 на 18.6.2014 

Здравейте, Имам следния въпрос:След поставяне на USB с програмния продукт и опит да го отворя ми изписва следното - Please insert a disk into drive F - и отказва да се отвори .С поздрав

  Опитайте да включите устройството в друг слот или на друг компютър. Ако не работи позвънете за да ви помогнем.


Въпрос зададен от :Hris в : 10:49:59 на 9.5.2014 

Здравейте, искам да попитам възможно ли е да се въведе допълнителен текст и как, така че автоматично да излиза в полето Забележки на всяка от фактурите?

  Ако използвате последната версия на програмата е възможно. Текста се въвежда в КЛАСИФИКАТОР, ВИДОВЕ ДОКУМЕНТИ, РЕДАКТИРАНЕ има поле забележка по подразбиране. (В някой от бланките е възможно да не работи Бланка 0 има всички функции.)


Въпрос зададен от :Анонимен в : 8:53:29 на 7.11.2013 

Здравейте,как мога да направя архивиране на всички въведени фактури до момента?

  Копирайте някъде папката PROSYSTEMS. За да възстановите от архива ако е необходимо копирайте обратно.


Въпрос зададен от :Анонимен в : 15:57:59 на 25.10.2013 

Здравейте, извинявам се, че отново ви безпокоя но версията ми е 5/2013. Това съм изтеглила. По посочения от вас начин записах текста, но като издавам нова фактура, забележката стои празна. Какво следва да направя още?

  Най вероятно пропускате нещо. Позвънете за да ви помогнем.


Въпрос зададен от :Анонимен в : 21:21:47 на 23.10.2013 

Зравейте, в полето ЗАБЕЛЕЖКА искам да поставям текст, който веднъж вкаран да може да се разпечатва във всяка нова фактура. Е, ли е възможно това?

  Зависи от версията на програмата ви. Ако в менюто КЛАСИФИКАТОР, ВИДОВЕ ДОКУМЕНТИ, ФАКТУРА, Редактиране. В долната част имате ЗАБЕЛЕЖКИ ПО ПОДРАЗБИРАНЕ - Ако въведете там текста, ще излиза на всяка фактура по подразбиране. Ако във вашата версия го няма значи трябва да се актуализирате за да имате такава възможност.


Въпрос зададен от :Кристина в : 11:45:37 на 1.10.2013 

Здравейте, Един от компютрите, на които желаем да използваме Фактури 2013, раподи под MAC. Какво може да се направи по въпроса?

  По принцип програмата е създадена, за да работи само под Windows, но от наши клиенти знаем че я използват и под MAC чрез приложението `Wine` ( емулатор на Windows вграден в MAC OS)


Въпрос зададен от :Радослав в : 0:2:33 на 1.8.2013 

Вече всичко е наред с актуализациите на "ФАКТУРИ 2013" в профила ни тук, появиха се, явно просто е имало разминаване между изпращането на фактурата Ви и активирането на абонамента ни. Сега обаче ми възникна втори въпрос : последната актуализация на "ФАКТУРИ 2013" в профила ни е от 07.01.2013, а в информацията на този продукт в уеб страницата Ви е записана дата на последна актуализация 29.05.2013 - това грешка ли е или в нашия профил последната актуализация липсва по някаква причина ? Благодаря.

  В момента целият сайт мигрира към нова платформа и е възможно да има временно някой разминавания и неточности, докато се синхронизират всички данните. Тъй като все още е видима само старата част от сайта а промените се въвеждат първо в новата платформа е възможно да се получи известно закъснение на информацията която виждате.

Предварително се извиняваме за създаденото неудобство и Благодарим за проявеното разбиране.


Въпрос зададен от :Радослав в : 14:48:56 на 30.7.2013 

След запитване какво трябва да платим за преминаване от по-стара версия на "ФАКТУРИ" на най-новата 2013 платихме год. абонамент и от днес той е активен. Обаче когато влязох в профила ни тук и щракнах вдясно на Актуализации => ФАКТУРИ 2013, ми излезе съобщение, че нямаме абонамент за актуализации на избрания продукт. Аз свалих първоначалния инсталационен файл на "ФАКТУРИ 2013" и доколкото разбирам, с него трябва да актуализирам версията, но не би ли трябвало текущият абонамент да важи за нея, тоест да мога да свалям по-нататък актуализации на версия 2013, когато излязат такива ? Или тази функция ще се активира, след като регистрирам "ФАКТУРИ 2013" ? Благодаря.

  Необходимо е малко търпение и малко време за да се активира абонамента ви. След като сте заплатили днес, вече предполагам че абонамента и достъпа ви до актуализациите е активен. Желателно е да свалите актуализационен файл през профила си и да инсталирате него. След това ще е необходимо да активирате продукта автоматично през интернет. Текущия абонамент ще важи за 1 година от датата на заплащането му, така че ще имате достъп до следващите актуализации.


Въпрос зададен от :Анонимен в :  

Изтеглих модул ФАКТУРИ 2013 Г. БЕЗПЛАТНО. До кога ще мога да ползвам тази версия.

   При първоначалния старт на програмата в първото прозорче което се отваря изписва `Стартиран е 30 дневен демо период ...`. Това което сте свалили безплатно е едномесечна демо версия която можете да разгледате, и в последствие, ако ви хареса да закупите. В рамките на този месец програмата е пълнофункционална - можете да тествате всичките и функции и дори да издавате реални фактури. Свалянето и използването в едномесечния срок не ви задължава да я закупувате по никакъв начин. Не е необходимо да правите и регистрации в сайта до момента в който решите че ви харесва и ще закупите лиценз. Всичко това е направено за да можете да се запознаете напълно с продукта и когато закупите лиценз да знаете какво точно получавате.


Въпрос зададен от :Анонимен в : 13:33:12 на 16.4.2013 

Здравейте, Интересува ме моье ли да се инсталира на Мак ос?

  По принцип програмата е съвместима с всички версии на Windows. Но има начин да се инсталира и да работи и под MAK чрез емулатор на Windows -> Wine


Въпрос зададен от :Анна в : 11:33:6 на 2.4.2013 

Добър ден, бих искала да попитам има ли начин за издаване на фактура, при което да се зададат суми, с които се увеличава данъчната основа и да се изчисли ДДС "по обратен ред"?. Визирам сделките с недвижими имоти с прилагане на чл.26, ал.3 от ЗДДС. Благодаря предварително за отговора!

  В бланка 18 можете да въвеждате цената с ДДС а програмата да я изчислява без ддс.


Въпрос зададен от :Десислава Неделчева в : 12:11:45 на 19.3.2013 

Благодаря за бързиуя Ви отговор, по този начин излиза поредния номер на фактура, "Сметка по чл.84 ППЗДДС" е с отделна номерация.( примерно както протоколите по Чл.116 - 117 са с други номера- различни от поредния на фактурите)

  Нов вид документ можете да създадете, като 1. Създадедте нов номератор ( КЛАСИФИКАТОР, НОМЕРАТОРИ). 2. Създавате нов тип документ ( КЛАСИФИКАТОРИ, ВИДОВЕ ДОКУМЕНТИ), като избирате за номератор новия номератор ( т.1)


Въпрос зададен от :Десислава Неделчева в : 9:40:1 на 19.3.2013 

Здравейте,от няколко години използвам Вашия продукт "Фактури" и съм изключително доволна.Доста често ми се налага да използвам "Сметка по чл.84 от ППЗДДС" за неустойки без ДДС. ВТзможно ли е да се добави опция за издаване на такива?Предварително благодаря!

  Здравейте, Можете да добавите каквото основание ви е необходимо , като от менюто изберете КЛАСИФИКАТОР,ОСНОВАНИЯ, НОВ и попълвате текста който ви е необходим.


Въпрос зададен от :Анонимен в : 11:59:20 на 16.3.2013 

Здравейте, Защо не могат да се изтеглят актуализациите за Фактури 2013? Опитвам с различни браузъри, но без успех.

  В момента се подменя софтуера на сайта и е възможно някой от секциите да са временно недостъпни. Опитайте отново, би трябвало да нямате проблем.


Въпрос зададен от :Анонимен в : 17:36:3 на 6.3.2013 

Здравейте! Бих искал да попитам има ли възможност програмата Фактури да се прехвърли от един компютър на друг. и да се запазят всички настройки и всички издадени документи? Ако е възможно как може да се направи това? Поздрави

  ДА

1. При затворена програма за ФАКТУРИ !!! Копирате папката PROSYSTEMS ( обикновенно е в C: ) на същото място на новия компютър ( C: )

2. Създайте пряк път на десктопа от файла ...PROSYSTEMS-INV2007-mainprog.exe

3. Стартирайте програмата - 1 вия път ще даде грешка и ще се затвори

4. Стартирайте я отново и следвайте инструкциите за да я активирате.


Въпрос зададен от :Анонимен в : 22:51:42 на 7.2.2013 

Здравейте! Моля да ме информирате посочената цена за "Фактури 2013 " от 60лв. с ДДС за един лиценз еднократна цена ли е или е ежегодна цена,т.е. всука година ли се заплаща лиценза? Благодаря Ви за вниманието!

  Цената 60 лв с ДДС е еднократна и в нея се включва 1 година актуализации и поддръжка през интернет.

След изтичане на 1 година от датата на закупуване имате следните две възможности :

-1. ПО ЖЕЛАНИЕ, можете да подновите абонамента за поддръжка и актуализации срещу 36 лв с ддс за 1 година. В този случай можете да получавате последните актуализации на програмата безплатно, както и ако имате проблем или въпроси, можете да разчитате на нашата помощ и подкрепа през интернет или по телефона винаги когато е необходимо.

-2. АКО НЕ ЖЕЛАЕТЕ да заплащате абонамент, можете да продължите да ползвате програмата без поддръжка и актуализации. В този случай ангажимента ни към вас приключва , ако възникне проблем или имате въпроси трябва да се справяте сами. Новите версии на програмата получавате на пълната им цена.

 |  Начало  |  За нас  |  Клиенти  |  За контакт  | 
PROSYSTEMS Ltd. © 2004-2016

www.portal-bg.com www.shopping-bg.com www.bgden.com www.probilling.eu
    НАВИГАЦИЯ
  ЦЕНИ
  ЗАЯВКА ЗА ЗАКУПУВАНЕ
  КАК ДА ЗАКУПЯ ?
  ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ
  ПОМОЩ И ПОДДРЪЖКА

    АКТУАЛИЗАЦИИ
 
  

ФАКТУРИ 2017

  

TRAVELLER 1.0

  

СКЛАД 2015

  

ФАКТУРИ 2016

  

ФАКТУРИ 2015

  

ФАКТУРИ 2014

  

ФАКТУРИ 2013

  

ФАКТУРИ 2012

  

ФАКТУРИ 2011

  

ФАКТУРИ 2010

  

ФАКТУРИ 2009


    НАЙ НОВОТО

    НОВИНИ

  Вече работи услугата
"ДИСТАНЦИОННА ПОДДРЪЖКА ПРЕЗ ИНТЕРНЕТ".
  За статуса на услугата, вижте оранжевия банер в лявата част на сайта.
  Информацията е динамична и показва текущото състояние на услугата - свободен телефон , свободна интернет линия за поддръжка.

още информация...