| НАЧАЛО  | ЗА НАС  | КЛИЕНТИ  | ЗА КОНТАКТ
 
 
ВИНАГИ ИМА РЕШЕНИЕ    
    ВХОД ЗА КЛИЕНТИ
  ЕИК/Булстат :   
  парола :
  ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА
  РЕГИСТРАЦИЯ КЛИЕНТ

    ПРОДУКТИ
 
  

ФАКТУРИ 2017

  

TRAVELLER 1.0

  

СКЛАД 2015

  

МАТЕМАТИКА 1-3 клас.

  

ФАКТУРИ 2016

  

ФАКТУРИ 2015

  

ФАКТУРИ 2014

  

ФАКТУРИ 2013

  

ФАКТУРИ 2012

  

ФАКТУРИ 2011

  

ФАКТУРИ 2010

  

ФАКТУРИ 2009


    РЪКОВОДСТВА ЗА РАБОТА
 
  

ФАКТУРИ 2017

  

TRAVELLER 1.0

  

СКЛАД 2015


КИРИЛИЗАЦИЯ Windows 10
отстраняване на проблем 'йероглифи', 'маймуница', и т.н.


Въпроси и отговори за : ФАКТУРИ 2009   ЗАДАЙТЕ ВЪПРОС :  

Потребител : 
 
Задайте вашия въпрос тук :   
Въведете числото сто двадесет и три:
Отговор до 24 часа.

   ОТГОВОРИ :  

Въпрос зададен от :Анонимен в : 12:53:59 на 4.1.2017 

Как да отпечатам фактура?

  От бутончето с принтерчето и после бутон ПЕЧАТ


Въпрос зададен от :Пламен в : 12:48:12 на 7.9.2012 

Старт, помощ и поддръжка...излиза прозорче, че не може да стартира. Благодаря.

  Тази иконка изисква достъп до интернет.


Въпрос зададен от :маиа в : 14:13:4 на 18.4.2012 

какво е фаил

  Не знам с какво ще ви помогне за ФАКТУРИ 2009 но ето отговора :http://bg.wikipedia.org/


Въпрос зададен от :Иван в : 15:54:57 на 14.3.2011 

Развали ми се компютъра и сега ще вземам нов който работи с Windows 7. Ще има ли проблем ако копирам програмата от стария компютър (с Windows XP ) на новия? Дали ще се запази базата данни и дали изобщо може да се подкара на седмица ?

  Няма да има проблем. Ще запази базата данни. Шрограмата работи без проблем на Windows 7.
1.Само трябва да копирате цялата папка PROSYSTEMS.
2.Копирайте си щорткът от файла mainprog.exe
3. Активирайте автоматично или ръчно като изпратите кода от програмата на е-mail: support@prosystems.bg


Въпрос зададен от :фирма Проксима Центавър ЕООД в : 16:48:34 на 14.12.2010 

Здравейте, необходим ми е код за преинсталация на закупината програма на нов компютър. Как мога да получа?

  Като изпратите кода от програмата


Въпрос зададен от :ТРАЯНА в : 19:2:25 на 27.10.2009 

БЛАГОДАРЯ ЗА ПРОГРАМАТА ,НО ИМАТЕ ЛИ ПРОГРАМА И ЗА ПЛАТЕЖНИ .

  ЗА СЕГА НЕ


Въпрос зададен от :Константин Серафимов в : 17:5:12 на 13.10.2009 

През миналата година работех с програмата, но на стационарен компютър. През март 2009 г. си закупих Фактури 2009 на USB. По различни причини не съм правил актуализации. При опита да я актуализирам системата ми съобщава, че абонаментът е изтекъл на 17.09.2009 г., което е вярно, но за тази на стационарния компютър. Абонаментът за програмата на USB е до 10.03.2010 г., но не мога или не зная как да направя актуализация, след като системата не ми разрешава. Ще бъда благодарен за отговора.

  Проблемът е отстранен, би трябвало да имате достъп до последните актуализации.


Въпрос зададен от :Мани Доро ООД в : 9:56:59 на 23.9.2009 

Здравейте,при новия pdf файл има символи от ф-рата, които не излизат...прим. не излиза целия номер на фактурата и адресите не са целите...?!?!

  Новия PDF файл работи за сега с основната бланка (0). Ако работите с друга бланка можете да използвате стария начин с PDF Принтера. В момента актуализираме и останалите бланки , така че в следващата актуализация ще работи с всички бланки.


Въпрос зададен от :Анонимен в : 14:57:1 на 7.9.2009 

Здравейте, мога ли да изтрия създадена ф-ра или мога само да редактирам. Благодаря Ви

  Ако сте с последната версия, можете и да изтривате:

Избирате от менюто СЕРВИЗНИ, ИЗТРИВАНЕ НА ДОКУМЕНТИ. ИЗбирате документа който искате да изтриете и натискате бутона ИЗТРИЙ.

ВНИМАНИЕ !!! Това е възможност за крайни случаи. Вместо това можете да редактирате документа или да го анулирате. ИМайте в предвид че като изтриете документа ако не е последния може да се получи дупка в номерацията. Ако изтривате последния документ не забравяйте да коригирате и съответния НОМЕРАТОР.

НОМЕРАТОРИТЕ се настройват от менюто КЛАСИФИКАТОР, НОМЕРАТОРИ. Избирате номератора за съответния вид документи и натискате бутона РЕДАКТИРАНЕ. На текуща стойност пишете номера на последната фактура която е останала. Номерът на следващия документ ще е с 1 по голям от цифрата в ТЕКУЩА СТОЙНОСТ.


Въпрос зададен от :Десислава Неделчева в : 14:32:6 на 20.8.2009 

Исках да се възползвам от функцията на Фактури 2008 г. за запис в PDF файл.При разглеждане на самия запис на фактурата в PDF формат не се вижда последната цифра от номера ../пр. 000000376 .../Къде бъркам?

  Най вероятно не бъркате никъде. Това е най новата функция и за сега работи и е тествана с основната бланка No 0 . В следващата актуализация ще бъдат добавени и останалите бланки, Както и ще бъде подобрено качеството на PDF файловете.


Въпрос зададен от :Мария в : 17:0:58 на 14.8.2009 

Здравейте, относно програмата Фактури 2009. Има ли опция за експорт на някоя от вече създадените фактури във формат . xls или какъвто и да е друг формат различен от . xml Например ако искам да изпратя фактурата по е-мейл..Благодаря.

  Здравейте, има възможност да запишете фактурата в PDF файл, който можете да изпратите по е-маил.

В последната версия функцията е вградена.

Ако използвате по стара версия :

За целта трябва да си свалите и инсталирате FREE PDF Printer. След инсталиране на програмката "PDF Printer" към принтерите Ви ще се добави още един "принтер" - Bulzip PDFPrinter. Когато печатате документа достатъчно е да изберете PDF Printer-а и Документа ви ще бъде преобразуван във фаил с формат по ваш избор: (PDF,JPG,... ). Създадения файл можете да изпращате по е-маил, да запишете на дискета и т.н.Повече за FREE PDF Printer можете да прочетете от официалния сайт на проекта : bullzip.comИнсталационен файл за PDF Printer можете да свалите от тук : PDF Printer


Въпрос зададен от :Валя в : 14:20:11 на 13.8.2009 

Благодаря за отговора? Ако анулирам тази ф-ра и тя е с номер15 да кажем и издам проформа ф-ра тя с какъв номер ще е? Досега не съм издавала проформи с програмата.

  Проформата ще е с номер 1. Проформите са с отделен номератор.


Въпрос зададен от :Валя в : 11:48:10 на 10.8.2009 

Здравейте! Имам еднофирмен вариант на фактури 2007. На 10.07.2009г. съм издала ф-ра , която трябваше да е проформа, но аз съм сбъркала. След това в август месец съм издала ф.ра. Когата отида на редакция на документа не мога от фактура да сменя на проформа фактура. Има ли възможност с по-нова версия това да стане ?

  Не можете да промените вида на документа, защото той вече е взел номер от номератора на фактурите.

В последната версия на програмата има функция за изтриване на документ. Но след като сте издали вече фактура в настоящия месец, ако я изтриете ще ви се получи дупка в номерацията. За това е по добре да я анулирате.

Друг вариант е ако фактурите които сте издали след въпросната сгрешена не са изпратени все още на клиентите - да изтриете сгрешената да промените номерата на всички издадени след това и да ги разпечатате отново като унищожите предните.

Ако има изтриване не забравяйте да коригирате и номератора на фактурите ( От КЛАСИФИКАТОР, НОМЕРАТОРИ)


Въпрос зададен от :Анонимен в : 14:18:12 на 3.8.2009 

Здравейте, възможоно ли е една и съща фактура да се издава на български и английски вариант едновременно и автоматично, а сумата да се изписва ръчно в евро и лева съответно

  Програмата може да отпечата една и съща фактура по три начина на Български, на Английски, и на БГ и ЕНГ едновременно. Валутата можете да смените за всеки един от вариантите, но от това няма смисъл , тъй като по българското законодателство мойете да издавате ФАКТУРА и във валута ( в EUR например ) като в този случай Данъчната основа и дължимото ДДС трябва да са преизчислени в лева - точно това прави и програмата .

Ако издадете документ на Български в EUR всички суми без данъчната основа и ДДС то ще са във EUR. Данъчната основа и ДДС то ще са преизчислени в Лв.( когато отпечатате документа )


Въпрос зададен от :Сашо Христов в : 15:2:31 на 16.7.2009 

Много благодаря за online support.Всичко върви чудесно.

  Моля ! Така трябва да е ;о)


Въпрос зададен от :Георгиева в : 13:41:12 на 30.6.2009 

Здравейте,изтеглих версия с плащане на sms,но не виждам поле за съставител и негов подпис.

  Здравейте. Няма такава версия с плащане на SMS !!! ДЕМО версията може да бъде свалена БЕЗПЛАТНО от тук или от DOWNLOAD.BG .

По въпроса със съставителя.Когато влезете в програмата изберете от менюто КЛАСИФИКАТОР, ПОТРЕБИТЕЛИ. С бутончето НОВ можете да добавите нови потребители на програмата. Следващия път когато влизате в програмата, изберете новия потребител който сте въвели и той ще излезе автоматично като съставител , когато отпечатате фактурата.


Въпрос зададен от :Germanov в : 8:35:49 на 7.6.2009 

Имам ЕДНОФИРМЕН ВАРИАНТ фактури 2007 може ли да се прехвърли на ЕДНОФИРМЕН ВАРИАНТ инсталиран на USB 2.0 FLASH DRIVE 1GB с базата данни

  ДА.Данните от ФАКТУРИ 2007 могат да бъдат прехвърлени към ФАКТУРИ 2009 инсталирана на USB FLASH DRIVE.


Въпрос зададен от :Георги Спасов-управител на "Дръстър Строй" ООД в : 19:44:24 на 11.5.2009 

Как можем да си създадем някакъв различен документ от стандартно заложените в програмата, примерно някакъв протокол който да не е с оформлението на фактурата но да не е нито по чл.117 или чл.116 ..... Благодаря ....

  1. От Класификатор , Номератори създайте нов НОМЕРАТОР
2. От Класификатор , Видове Документи, Създайте нов документ. Когато попълвате полетата изберете за номератор - новия който създадохте от т.1. ( Можете да видите как са попълнени полетата на ФАКТУРИ / във видове документи/)
3. Когато издавате нов документ избирате новия вид.


Въпрос зададен от :Десислава Неделчева в : 14:0:3 на 8.5.2009 

От няколко дни при стартиране на програмата ми излиза следното съобщение:"The resource file not valid.Overwrite it with a new empty one?"и под него активни бутони Yes i No.При натискане и на двата програмата се стартира и работя без проблем.При мен ли е проблема?Предварително благодаря за бързия отговор!;)

  Свалете и инсталирайте последната актуализация. В нея се съдържат копия на всички файлове, така че ако има някой повреден той ще се замени с работещ такъв. Ако проблема не се решава ще трябва да го погледнем дистанционно.


Въпрос зададен от :Анонимен в : 12:37:16 на 4.5.2009 

как да изтрия безплатната програма на микроинвест защото не ми върши работа

  - Стандартната процедура за деинсталиране на програма ( без значение коя ) е : Избирате Start, Control Panel, Add Remove Programs ( за Vista Programs and Features) , Намирате конкретната програма в списъка и с десен бутон на мишката кликате върху нея и избирате Uninstall.

- Ако програмата не фигурира в горния списък, проверете дали няма собствен деинсталатор. Обикновенно ако има такъв той се намира в папката на програмата от Start Менюто.

- Ако и там няма деинсталатор програмата може да бъде премахната като се изтрие папката на програмата и всички файлове свързани с нея на десктопа, в StartUp папката (ако има линк).

Последния вариант не се препоръчва ако някой от първите два е налице.


Въпрос зададен от :NIKOLOVA в : 17:29:39 на 15.4.2009 

Възможно ли е да програмирате вариант, в който да няма клетките за плащане в лв. и съответната стойност.Когато изтрих стойност, не ми се изписва стойността с словом? Освен това не е ли по-правилно Лв.да е написано лв.

  Възможно е. Очаквайте в слвдващтата актуализация.


Въпрос зададен от :ca6o в : 9:45:55 на 10.4.2009 

Благодаря за отговора.Имам още два-Може ли да се импртне номеклатура в програмата от ексел,и как?.И един проблем ме тормози през последните дни-при опит за стартиране флшчето не се отвря с експлорера.В My computer си го има като диск с име Fakturi-08,и се налага да напрвая Error checking за да се оправи.После вс.си тръгва нормално.Вече три пъти се случва,и се опасявам от загуба на данни.Само да вметна,че винаги излизам от програмата коректно,и докато свети флашчето не го вадя от USB.

  Не можете самостоятелно да импортнете номенклатурата. Ако ни я изпратите може да се уреди въпроса ви. А по въпроса с error cheking явно все пак има комуникация между флашчето и компютъра когато го вадите. Опитайте да изчаквате малко повече време след като сте затворили програмата или използвайте "safely remove" . В MyComputer с десен бутон на мишката кликнете върху устройството и изберете "safely remove" ( за Vista ) или EJEKT (за XP). Така ще сте сигурни че няма обмен на данни.


Въпрос зададен от :ca6o в : 18:40:25 на 7.4.2009 

Здравейте.Имам въпросче:Как да си направя архив,и къде да го сложа,при положение,че работя с версията на ФАКТУРИ 2008 на флашче?И още нещо-оптах се да си актуализирам продукта,влязох с акаунта си,но никъде не видях нещо за изтегляне.Може би не виждам нещо,или.. PS.клиент-ЕТ Сащо Христов-ЕЛ

  Архив можете да си направите като си запишете папка DATA която е на Флашчето . Можете да си я запишете на компютъра например. Или на CD или DVD. По въпроса за актуализациите,тъй като при версията за флашче има някой особенности в момента обединяваме двете актуализации ( За инсталиране и За Флашчето ) и от другия месец актуализациите ще са съвместими и за двете версии.


Въпрос зададен от :Анонимен в : 8:10:30 на 7.4.2009 

По какъв начин мога да избирам различен дизайн на бланката на фактурата? Не откривам подобна функция. Става въпрос за еднофирмения вариант. Благодаря Ви предварително!

  От менюто КЛАСИФИКАТОР, СОБСТВЕНИ ФИРМИ, отворете фирмата за редактиране. Долу в ляво има поле Бланка No. Бланките можете да видите от тук РЪКОВОДСТВО


Въпрос зададен от :Анонимен в : 13:9:28 на 4.3.2009 

Като стартирам програмата ми изписва че не може да немери някакъв файл mainprog.exe

  Ако не сте изтривали Вие този файл, най вероятно компютърът ви е заразен с вирус, който заразява файловете.

Препоръчвам Ви да архивирате данните на програмата веднага. За целта копирайте папка c:/prosystems/inv2007/DATA на CD или друг носител.

Почистете вирусите и след това пуснете една актуализация на програмата.

Актуализацията съдържа нови копия на файловете и ще възстанови тези които са били заразени и изтрити.

Ако се наложи преинсталиране. След преинсталирането на Windows. Инсталирайте програмата отново и копирайте от архива папка DATA в c:/prosystems/inv2007 . След това пуснете една актуализация за да синхронизира данните с новата инсталация. И тогава стартирайте програмата за фактури.


Въпрос зададен от :Анонимен в : 9:15:15 на 24.2.2009 

Направихме актуализация на фактури 2009 но ни дава грешка1:12 Vaviable p90dds IS NOT FOND

  Програмата за фактури трябва да е затворена когато стартирате актуализацията. Стартирайте актуализацията отново. Ако проблема продължава моля позвънете.


Въпрос зададен от :Анонимен в : 15:59:57 на 19.2.2009 

Здравейте,мога ли да издам комбинирана фактура за плащане в брой и по банков път?Как се отразява това в програмата?В старата 04 имаше на новата версия няма

  Можете. От менюто изберете КЛАСИФИКАТОР, ВИДОВЕ ПЛАЩАНИЯ. От Бутона НОВ можете да добавите каквито си пожелаете видове плащания , БАРТЕР, КОМБИНИРАН ...


Въпрос зададен от :Анонимен в : 12:57:28 на 13.2.2009 

Относно програмата за изтриване: свалих и просто не тръгва като и давам 'РЪН". Не зная какъв е проблема за това.

  Програмата се екстрактва автоматично в c:prosystemsinv2007 ,ако програмата ви е инсталирана на друго място е възможно да не иска да стартира. В такъв случай копирайте файла c:prosystemsinv2007serviz.exe в папката на програмата и го стартирайте от там.


Въпрос зададен от :Велграф в : 15:27:2 на 10.2.2009 

Благодаря ви.

  Приятна работа.


Въпрос зададен от :Велграф в : 15:6:48 на 10.2.2009 

Изпуснали сме няколко актуализации за 2008 г. Трябва ли да актуализираме с всяка поредна актуализация или директно да преминеме към преход за фактури 2009?

  Свалете направо последната, в нея са включени всички предходни.


Въпрос зададен от :Анонимен в : 10:57:57 на 4.2.2009 

Програмата за триене не работи.Изтеглих я от тук, а и преди ми я бяхте пращали по мейла, но не става.Моля, обяснете по-подробно трябва ли е да е отворена и програмата "Фактури 2008" и как точно да направим самото триене. Благодаря предварително!

  Може би версията на програмата ви е по стара. Ето нов линк за сваляне на програмата за изтриване. КЛИКНЕТЕ ТУК ЗА ПОСЛЕДНАТА ВЕРСИЯ Новата версия на програмата за изтриване би трябвало да работи и с по старите версии на ФАКТУРИ.

ПРОГРАМАТА ЗА ИЗТРИВАНЕ се стартира при затворена програма за ФАКТУРИ. Ако пак не можете да я стартирате при вас моля позвънете за да уточним какаъв е проблема или пишете по подробно какво съобщение ви дава за грешка.


Въпрос зададен от :Десислава Неделчева в : 10:43:3 на 3.2.2009 

Защо не мога да си направя настройка за бланка №11.Мога да избирам само до бланка 7.Благодаря предварително

  Можете да напишете директо числото 11 от клавиатурата, без да превъртате от стрелките.


Въпрос зададен от :Надя Панчева в : 9:58:44 на 9.12.2008 

Здравейте, след инсталация на програмата всички текстове които не са в бутони излизат на маймуни. Regional and Language Options са на всякъде на Bulgarian, Font Tahoma.Theme Windows Clasic. Нямам инсталиран Flex Type /никога не е бил слаган/. Windows Home eddition е оригинален. Бихте ли ми казали как да премахна този проблем, защото искам да ползвам програмата ви за в бъдеще. Благодаря предварително.

  За да е кирилизиран коректно Windowsa, трябва настройките на Regional and Language options да са направени по следния начин :


Ако това е така и , както казвате нямате инсталиран FlexType, опитайте да смените темата на windows по следния начин от Display - Properties :
Някой от темите не са кирилизирани и е възможно това да е причината. После можете да смените само картинката за фон на екрана.

Моля, пишете дали проблема е решен.


Въпрос зададен от :Анонимен в : 15:0:43 на 27.11.2008 

Дали съществува възможност да се въведе текст при фактурите, по които плащането е по банков път, че срокът им за плащане е 15 работни дни?

  Този текст можете да въведете в забележки: към фактурата.

Ако въпроса ви е , дали може да се настрои винаги когато плащането е по банков път да излиза надписа ... - отговора е :
за сега няма такава опция , но в някоя следваща актуализация може да я добавим.


Въпрос зададен от :Валя в : 11:20:43 на 24.11.2008 

Благодаря и успешна седмица!

  Моля,

винаги сте добре дошли. ;о)


Въпрос зададен от :Валя в : 10:41:54 на 24.11.2008 

Здравейте!Бихе ли ми помогнали .Как да издам Протокол по чл.116?

  Изберете ДОКУМЕНТИ, НОВ ДОКУМЕНТ и променете полето ФАКТУРА на ПРОТОКОЛ по чл.116.


Въпрос зададен от :Анонимен в : 12:16:38 на 20.11.2008 

Може ли програмата да използва електронен подпис ?

  Инсталирайте си PDF Printer( Вижте линковете в края на описанието на продукта ). ИНФО ЗА ФАКТУРИ2008

По този начин ще можете да отпечатате фактурата в PDF файл. Който можете да подпишете с електронен подпис и да изпратите по е-маил.

PDF файлове се подписват с програмката PDF Signer която обикновенно получавате с електронния подпис, или можете да свалите от тук PDF Signer.zip


Въпрос зададен от :robot vision в : 12:12:47 на 20.11.2008 

Искам да си преинсталирам компютъра, как да запазя базата данни и после как да активирам програмата отново.

  Запазете цялата папка C:/PROSYSTEMS , след преинсталирането я върнете на същото място.

След това стартираите програмата от C:/prosystems/inv2007/mainprog.exe

1.При първия старт програмата ще даде грешка 357.

2.Затворете и стартирайте отново

3.Програмата ще изведе съобщение 'Срокът за активиране изтекъл' - натиснете ОК.

4. В екрана за активиране изберете ръчно активиране и изпратете КОДА и данните на фирмата на адрес support@prosystems.bg

5. Ше Ви върнем е-маил с ключ за активиране.

6. Въведете ключа и натиснете бутона за активиране на съответния вариант който имате закупен.


Въпрос зададен от :Анонимен в : 22:41:34 на 6.11.2008 

Мога ли да изтривам фактури ?

  Умишлено в програмата не е предвидена тази възможност. Но ако в краен случай Ви се налага да изтриете издаден документ, свалете и стартирайте следната допълнителна ПРОГРАМА ЗА ИЗТРИВАНЕ

След изтриване е необходимо да влезете от менюто в КЛАСИФИКАТОР, НОМЕРАТОРИ и да коригирате номера на последния издаден документ, за да може програмата да продължи с автоматичното номериране.


Въпрос зададен от :Анонимен в : 2:33:19 на 31.10.2008 

При отваряне на нов документ полето номер е празно ?

  Програмата ще даде номер на документа когато го запишете. Началния номер можете да промените , като от менюто изберете КЛАСИФИКАТОР, НОМЕРАТОРИ, отваряте номераторът за съответния вид документи за редактиране и в текуща стойност написвате номера на последния документ който сте издали . По този начин програмата ще започне да следи номерата на документите автоматично от следващия по ред номер.


Въпрос зададен от :Анонимен в : 2:21:29 на 31.10.2008 

Как да променя датата на издаване на фактурата, в случай че не желая да ползвам системната дата? Мисля, че би било добре това поле да позволява ръчно въвеждане.

  От СЕРВИЗНИ - НАСТРОЙКИ можете да отключите полето за датата.( Махате отметката ) Моля не отключвайте полето с номерата - това е възможност само за крайни случаи и то само за корекция на вече издаден документ ( Най вероятно никога няма да Ви се наложи да го отключвате.)


Въпрос зададен от :Анонимен в : 1:55:42 на 31.10.2008 

Kолко фирми мога да обслужвам на един компютър с активирана програма с многофирмена опция . Благодаря в аванс

  Няма ограничение


Въпрос зададен от :Анонимен в : 1:53:44 на 31.10.2008 

Какъв е периода, за който мога да използвам ДЕМО продуктите ?

   ДЕМО версиите работят в продължение на 30 дни. За да продължите да ги използвате след 30 -тия ден е необходимо да въведете код за активиране, който можете да получите след закупуване на продукта.


Въпрос зададен от :Анонимен в : 1:51:15 на 31.10.2008 

Необходимо ли е да декларирам програмата пред Данъчната Администрация преди да започна да издавам фактури ?

  Към момента на задаване на въпроса НЕ Е НЕОБХОДИМО да декларирате програмите за фактуриране където и да било. В това число и пред Данъчната Администрация. След инсталиране на продукта можете да започнете да издавате веднага - напълно легитимни документи.
 |  Начало  |  За нас  |  Клиенти  |  За контакт  | 
PROSYSTEMS Ltd. © 2004-2016

www.portal-bg.com www.shopping-bg.com www.bgden.com www.probilling.eu
    НАВИГАЦИЯ
  ЦЕНИ
  ЗАЯВКА ЗА ЗАКУПУВАНЕ
  КАК ДА ЗАКУПЯ ?
  ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ
  ПОМОЩ И ПОДДРЪЖКА

    АКТУАЛИЗАЦИИ
 
  

ФАКТУРИ 2017

  

TRAVELLER 1.0

  

СКЛАД 2015

  

ФАКТУРИ 2016

  

ФАКТУРИ 2015

  

ФАКТУРИ 2014

  

ФАКТУРИ 2013

  

ФАКТУРИ 2012

  

ФАКТУРИ 2011

  

ФАКТУРИ 2010

  

ФАКТУРИ 2009


    НАЙ НОВОТО

    НОВИНИ

  Вече работи услугата
"ДИСТАНЦИОННА ПОДДРЪЖКА ПРЕЗ ИНТЕРНЕТ".
  За статуса на услугата, вижте оранжевия банер в лявата част на сайта.
  Информацията е динамична и показва текущото състояние на услугата - свободен телефон , свободна интернет линия за поддръжка.

още информация...